Tapiserie

Tapiserie

Tapiseria este o formă de artă textilă, care înfățișează subiecte diverse sau teme alegorice, destinată înfrumusețării spațiilor interioare din locuințe, instituții sau săli publice. De aceea SenssArt vine cu o gamă largă în acest domeniu, pentru ca clientul nostru să poată aprecia acest element atât de important în amenajarea unei încăperi.

Cu toții ne aducem aminte de covorul acela al părinților, buneilor ori a străbuneilor cu care sunt legate atât de multe amintiri. Este adevărat că în ultima vreme, puțini au mai rămas – adevărați iubitori al acestui fel de artă, capabili să aprecieze adevărata însemnătate a tapiseriei ca parte a design-ului interior.

Fie că sunteți în căutare de un covor sau mochetă pentru living, bucătărie, antreu, dormitor, camera pentru copii, etc. – la SenssArt mereu veți găsi ce căutați, pentru că alături de dumneavoastră va fi echipa noastră.

Specialiștii Sens Art în design interior mereu au știut să combine gusturile și ideile clienților noștri cu inovațiile din domeniul amenajării de interior, iar tapiseria și-a ocupat locul important, aplicând eleganța atât de necesară planului întreg.

Când vine vorba de diversitatea gusturilor și a stilurilor din domeniul tapiseriei, la Senss Art avem oferte ce privesc atât curentul modern, cât și cel clasic, îmbinând forme și texturi, bidimensionale sau tridimensionale, în adevărate compoziții figurative sau chiar abstracte.

Datorită acestei complexități, tapiseria este adesea considerată de către adevărații iscusiți o artă de sine stătătoare. Istoria din spatele tapiseriei începe din cele mai vechi timpuri, încă din Egiptul antic, și are o înflorire deosebită și fascinantă în Europa medievală, și desigur că păstrează un statut important până în zilele noastre.

De aceea la SenssArt, noi cunoaștem adevărata valoare a acestui fel de artă și știm să apreciem tapiseria, ca element atât de important în design-ul interior, având de oferit doar ce e mai bun, la prețuri accesibile.

Proiecte