Sculptură la comandă, Monumente Chișinău, Moldova.

Sculptură

V-ați închipuit vreodată visul dumneavoastră sculptat în lemn ori piatră? Frumos, nu-i așa? Sculptura este cu siguranță cireașa de pe tortul design-ului exterior ori interior, iar SenssArt vine cu cele mai avantajoase oferte pentru dumneavoastră.

De la operele marelui Michelangelo, care fără îndoială este unul dintre cei mai importanți sculptori ai întregii istorii a artelor, până la creațiile românului nostru Constantin Brâncuși, a cărui faimă desigur că a traversat și aceasta continente întregi, sculptorii SenssArt își iau inspirația, tehnicile și măiestria, având drept exemplu cele mai impresionante opere ale acestei arte.

Da! Sculptura este o artă a volumelor în spațiu, care încearcă prin iscusință să atingă coarda sensibilă a persoanelor umane prin expunerea spațială a diferite obiecte reale, tridimensionale. Nimic altceva nu face o curte, ori o alee mai vie și mai luminoasă decât frumusețea sculptată în piatră sau lemn.

Din cele mai vechi timpuri omul a început să-și cioplească tot ce avea nevoie, descoperindu-și acest talent nemaipomenit și transformând această abilitate într-o adevărată artă, pentru a lăsa omenirii adevărate opere.

Aparent, sculptura se adresează văzului, dar în realitate această formă de artă se adresează, mai ales, tactilului. Din păcate, nu poate fi atinsă întotdeauna o sculptură, așa cum ar fi firesc, dar se pot compensa cu ușurință convențiile sociale de privire de la distanță a pieselor de sculptură prin vedere, ce are remarcabila proprietate de a transmite la creier și tridimensionalitatea obiectelor, întrucât vederea umană este stereoscopică.

Dacă imaginația vă aduce un ideal ce se vrea sculptat, la SenssArt acesta se transformă într-o operă de artă. Cu ajutorul dălții ciocanului și a cuțitului sculptorul nostru poate modela orice doriți dumneavoastră, având la dispoziție materiale de cea mai înaltă calitate, precum marmură, bazalt, granit, diorit, alabastru, jad, lemn și multe altele. Doar cu noi puteți crea sculpturi unice și deosebite.

Proiecte